Kuldnoka tänava plahvatuse üle elanud naine kartis tükk aega koju minna

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnoka tänava korterelamu pärast plahvatust.
Kuldnoka tänava korterelamu pärast plahvatust. Foto: Karli Saul

Tallinnas Kuldnoka 6 pommiplahvatuse üle elanud naine tunnistas, et kui õhku lennanud korteri uueks omanikuks peaks saama hukkunu noorem ja kriminaalsem vend, kolib ta majast kindlasti minema.


Ööl vastu tänavu 28. märtsi lõhkas Kuldnoka 6 korterelamu 4. korruse kahetoalises korteris elanud Sergei Iskakov peretüli käigus pommi, tappes sellega enda ja ühe oma elukaaslase kahest lapsest. Plahvatuses said tõsiselt viga kolm ning kergemaid kahjustusi kaks korterit, mille remont lõppes möödunud teisipäeval, kirjutas Õhtuleht.

Kolmandal korrusel otse plahvatanud korteri all elav Helve tunnistas, et kartis pärast õnnetust veel tükk aega koju minna, sest pelgas, et hoolimata ajutistest tugedest, mis lage ja seinu üleval hoidsid, variseb kogu kupatus talle kaela.

Praegu kohutab Helvet enim see, kui Sergei vend peaks üles kolima. «Ta on peaaegu kogu oma elu vangis istunud ja sai nädal või paar pärast seda õnnetust välja,» teadis Helve. «Kui tema nüüd siia kolib, siis ma ei julge enam küll siin elada, ausõna.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles