Ülemiste uus suurresto toidab päevas 3000 inimest

Gert Jostov
, Technopolis Ülemiste juhatuse esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuspärane kohvik Ülemiste suurrestos.
Prantsuspärane kohvik Ülemiste suurrestos. Foto: TECHNOPOLIS

Kui teil tuleks valmistada toitu 3000 inimesele, siis mida ja kuidas pakkuda? Sellise ülesande ees oli Technopolis Ülemiste eelmise aasta lõpus, kui Ülemiste Citys valmis uus büroohoone ja linnaku töötajate arv suurenes poole võrra.

Kui aktiivse rolli peaks üldse kinnisvaraarendaja võtma lisateenuste pakkumisel ja kvaliteedi tagamisel? Inimeste teadlikkus ja nõudmised töö ajal tarbitavale toidule on ju aastatega järjest kasvanud.

Lõunasööki soovitakse büroohoones saada mõistliku hinna ja ajakuluga, kuid seejuures restorani kvaliteediga. Lõunat tahetakse süüa töökoha lähedal, aga mitte iga päev samas kohas. Üha enam soovitakse ka hommikul einestada ja tööpäeva jooksul maitsvat, kuid tervislikku vahepala osta. Kõik need soovid said sisendiks Ülemiste City uue restorani lahenduse väljatöötamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles