Loore Martma, California tüdruk

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis teeb õnnelikuks? «See on uskumatult imeline, kus praegu elan, ja veel millisel ajal,» ütleb Loore Martma.
Mis teeb õnnelikuks? «See on uskumatult imeline, kus praegu elan, ja veel millisel ajal,» ütleb Loore Martma. Foto: Liis Treimann

«Naabriplika» peaosatäitja nuputab seniajani, mida see küll suures plaanis tähendab, et ta on sündinud Eestis ning on eestlane. Vastust sellele on ta otsinud isegi Ameerikas.

Aasta tagasi üllatas küllap paljusid, kui teleekraanile ilmus kodumaine sari «Naabriplika», kus peaosalist Liisit mängis laiemale üldsusele täiesti tundmatu Loore Martma. Enamasti panustavad seriaalimeistrid peaosa täitjaid valides ikkagi tuntud näole ja nimele.

Martma on oma debüütrolli teles välja kandnud. «Naabriplika» troonis nii mullu sügisel kui ka sel kevadel alatasa saadete vaadatavuse edetabeli tipus. Selle nädala esmaspäeval startis sarja kolmas hooaeg, ikka Martmaga peaosas (erinevalt Kustist, kelle osatäitja kevadel vahetus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles