Kohvri kaitsja: kiiret lahendust pole loota

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestist röövitud ja Moskvas spionaažis kahtlustatavaks kuulutatud kaitsepolitseinikul Eston Kohvril õnnestus eile vanglas oma kaitsjatega ligi tund aega vestelda, aga juhtumini keerukus ei ennusta kaitsjate sõnul kiiret lahendust.

Läinud nädala keskel Kohvrile Eesti poolt palgatud kaitsjad Nikolai Polozov ja Mark Feigin kinnitasid uudisteagentuurile BNS, et lõpetasid Kohvriga kohtumise eile kell 15.15. Algselt pidi kohtumine toimuma eile hommikul, kuid advokaadid ootasid tunde «järjekorras». Lefortovo vanglas pole kuigi tavapäratu, et advokaadid ei jõuagi esmalt kokku lepitud kellaajal või päeval oma kaitsealuseni.

Feigini sõnul kestis kohtumine ligi tund aega, kuid kohtumisel räägitut ta täpsemalt kommenteerida ei soovinud. Ta põhjendas seda advokaadi kohustusega hoida kliendi saladust. Feigin ütles küll, et Kohvri füüsiline tervis on suurepärane. Kohver suhtles oma kaitsjatega vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles