Hunt: Bengals on kõvemaks läinud

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals mitte ei alistanud pühapäeval Atlanta Falconsit, vaid purustas. Seis 24:10 ei näita tegelikku pilti – Falconsil puudus vähimgi võimalus, sest Bengalsi kaitse püsis kui graniitmüür. Eksperdid laulavad Bengalsile kiidulaulu ja Hunt kinnitas, et meeskond on kõvasti paremaks läinud.

Hunt kinnitas Postimehele, et võit oli hea, kuid mitte midagi erilist. «Mängisime lihtsalt oma mängu. Teadsime, et Falcons suudab ohtlikult tegutsed, ja olime valmis vastama.»

Bengalsi staarmängija, püüdja A.J. Green, kes sai mängus Falconsiga vigastada, kuid pole teada, kui tõsiselt, teatas enne kohtumist Falconsiga, et Bengals pole enam see vana Bengals, vaid on jõudnud uuele tasemele. Hunt nõustus: «Jooksumäng on meil kindlasti kõvasti arenenud ja uued treenerid ehk koordinaatorid annavad meeskonnale palju juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles