Pärnumaal uppus 4-aastane laps

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiik.
Tiik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna pärastlõunal uppus Pärnumaal Häädemeeste vallas kodutiiki kukkunud 4-aastane poiss.

Muidu lähedase järelevalve all õues viibinud poiss jäi hetkeks üksinda ning kukkus tiiki, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

Lapse elustamine tulemusi ei andnud.

Lääne päästekeskuse juht Ivar Kaldasaun avaldab lapse omastele kaastunnet, kuid paneb kõigile vanematele ja ka vanavanematele südamele, et väikseid lapsi ei tohi üksinda veekogude äärde jätta.

«Arusaadav, et igal ajahetkel ei ole võimalik lastel silma peal hoida, kuid sellisel juhul tuleb õnnetuse tekkimise riske maandada teistmoodi. Täiskasvanud peavad suutma hinnata ohte, selgitada neid lastele ja vajadusel tõkestama nende juurdepääsu veekogule,» selgitab Kaldasaun.

«Viimase nädala jooksul on juhtunud alla 10-aastaste lastega neli õnnetust, millest kaks lõppesid traagiliselt. Kaks last suudeti halvimast päästa,» loetleb Kaldasaun ja lisab, et tänaseks on sellel aastal Eestis uppunud kuus last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles