Linnasaunas püsib viht au sees

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne sauna põhjalikult remonditud meestesaun mahutab korraga 78 inimest. Tavalistel ehk tasulistel päevadel on saunas alati vabu kohti, kuid tasuta saunapäevadel tuleb soovijatel ka järjekorras oodata.
Anne sauna põhjalikult remonditud meestesaun mahutab korraga 78 inimest. Tavalistel ehk tasulistel päevadel on saunas alati vabu kohti, kuid tasuta saunapäevadel tuleb soovijatel ka järjekorras oodata. Foto: Kristjan Teedema

Põrandaküte, massaažidušš ning uued pesukausidki ootavad nüüd igal nädalal neljal päeval Anne saunas käivaid mehi. Linna üldsaunast lugu pidaval õrnemal sool tuleb veel oodata, et seal tugevama poolega kõiges võrdne saaks olla.  

«Põrandad, seinad, laed ja tualetid on otsast lõpuni täiesti uued,» tutvustas Anne sauna teisel korrusel olevas meestesaunas suvel 150 000 euro eest tehtud töid Anne Sauna OÜ raamatupidaja Kaie Laur.

Vähe sellest, täiesti uusi asju on seal veelgi: heledate põranda- ja seinaplaatidega riietus- ning pesemisruumi soojendab nüüd põrandaküte ning õhku klaaritab uus ventilatsioonisüsteem. Pesemisruumi duššide hulgas on ka massaažidušš. Dušikabiinide reale paneb punkti leiliruumi naabruses lae all suur kibu – tõmba vaid nöörist ja sahmakas külma vett sajab kaela. «Külma veega kibu kasutatakse väga palju, see meeldib saunalistele,» ütles Kaie Laur ja lisas, et leilivõtmise järel peavad külma vee sahmakast lugu ka naiste üldsaunas käijad. Õrnem sugu sai üldsauna sellise kibu aasta tagasi, kui nende pesemisruumis tehti suurem remont.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles