Puhkepark kavandab uut lumerõngamäge

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kelgumägi kerkib puhkepargi dendropargipoolsesse külge, kust jookseb ka uus kergliiklustee. Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Vii­lu sõnul selguvad kelgumäe kuju ja täpne kõrgus mõne aja pärast.
Uus kelgumägi kerkib puhkepargi dendropargipoolsesse külge, kust jookseb ka uus kergliiklustee. Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Vii­lu sõnul selguvad kelgumäe kuju ja täpne kõrgus mõne aja pärast. Foto: Kristjan Teedema

Tähtvere puhkepark plaanib juba eelseisvaks talveks saada valmis veel ühe kelgumäe, mis vähendaks praeguse mäe koormust ning oleks mõeldud eelkõige lumerõngastega sõitmiseks.

Tähtvere puhkepargi juhataja Marti Viilu sõnul on uuele mäele mõeldud juba mõnda aega. «Senised talved on näidanud, et praegune kelgumägi on jäänud natukene kitsaks ja nii tekkiski mõte, et võiks kelgutamise võimalusi laiendada,» ütles ta.

Mõttele andsid hoogu ka Tartu noored lumelaudurid, kes tänavu varakevadel kasutasid aktiivselt puhkepargi toodetud kunstlumehunnikut. «Nad tegid meile ettepaneku, et selline mägi võiks Tartus igal talvel olla, ja siis mõtlesimegi, et miks mitte,» sõnas Viilu.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles