Juhan Parts: ma ei kahetse ühtki peaministrina tehtud otsust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts.
Juhan Parts. Foto: Tairo Lutter

IRLi tõenäoline peaministrikandidaat Juhan Parts tunnistas ETV saates «Kahekõne», et oli üksteist aastat tagasi peaministrina võimule tulles veel kogenematu, aga leiab, et tegi valitsusjuhina häid otsuseid.

«Eks me olime ka natuke rohelised, vähe kogenud, aga me tegime häid otsuseid, ei ole ühtegi otsust, mille pärast peaks kahetsema,» tõdes Parts ERR Uudiste teatel.

Juhan Parts kommenteeris ka viimastel nädalatel esile kerkinud mandri ja saarte vahelise praamiliikluse korraldamise teemat, nentides, et praegusel valitsusel olnuks kõige mõistlikum mitte midagi teha.

«Ainult ühte asja – kõik lobistid minema saata ja need otsused, mille eelmine valitsus oli teinud, ellu viia, täna oleks meil olnud kolm laeva ja neljandat ehitataks. /-/ Kõik otsused olid minu poolt tehtud, kõik oli [laevade riigile ostmiseks] valmis, [Tallinna] Sadam oli kaasatud viimased kolmveerand aastat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles