Reform politseinike arvu ei kärbi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobrist jõustuva struktuurireformi käigus liidetakse Tartu politseijaoskonnas üksusi. Nii tulevad ühtse juhtimise alla näiteks korrakaitse- ja kriminaalpolitsei.
Oktoobrist jõustuva struktuurireformi käigus liidetakse Tartu politseijaoskonnas üksusi. Nii tulevad ühtse juhtimise alla näiteks korrakaitse- ja kriminaalpolitsei. Foto: Kalev Saar

1. oktoobrist Tartu politseijaoskonna juhina tööle asuv politseimajor Veiko Järva kinnitas intervjuus Tartu Postimehele, et korrakaitsjate hulk linnas ja maakonnas kindlasti ei vähene ning et üksuste liitmisega loodetakse politseiteenust parandada.

Üleriigiliselt jääb töökäsi politseis vähemaks. Kas ja kuidas puudutab see Tartumaal tegutsevaid korrakaitsjaid?

Kogu riigis on võetud suund juhtimisahela lühendamisele, et leida efektiivsus ja lahendada kiiremini kohalikke probleeme. Valdkondlikud staabid koonduvad üheks üksuseks. Üle vaadatakse ka staapide koosseisud – et millises kohas saaks tegutseda väiksema hulgaga, odavamalt ja kiiremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles