Neli vananevat musketäri

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu ajab kõrtsi. Kolm neljast «Keskea rõõmude» peategelasest: Arno (Meelis Rämmeld, vasakult), Karl Gustav (Lauri-Kare Laos) ja Roland (Riho Kütsar).
Elu ajab kõrtsi. Kolm neljast «Keskea rõõmude» peategelasest: Arno (Meelis Rämmeld, vasakult), Karl Gustav (Lauri-Kare Laos) ja Roland (Riho Kütsar). Foto: TV 3

Kodumaine komöödiaseriaal «Keskea rõõmud» pakub pealispinna all pelgast naerutamisest rohkemat.

Sügisene telehooaeg kogub tuure ning reedel tõi TV 3 publiku ette verivärske komöödiasarja «Keskea rõõmud». Et sarja kulisside taga on sama meeskond, kes on toonud ekraanile hittseriaali «Padja­klubi», võib julgelt eeldada, et TV 3 ootab tõelist menukit ka «Keskea rõõmudest».

Esimese osa põhjal võib oletada, et küllap ei tule neil pettuda. «Keskea rõõmud» on hoogne ja lustakas, kuigi vahele on pikitud ka pisut vaoshoitumaid ja kurblikumaid hetki. Niisiis, rohkem «dramöödia» kui puhas komöödia – just nii nagu aina rohkem kombeks kõikjal üle ilma. Komöödia ja draama piirid hägustuvad ning edu toob kahe žanri tasakaalukas ja maitsekas sulandamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles