Ratta menusari läks lõhki

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäevasel Tartu rattamaratonil Eesti meistrivõistluste arvestuses medalikohad jaganud (vasakult) Alges Maasikmets (1.), Caspar Austa (3.) ja Erki Pütsep (2.) satuvad tuleval hooajal kohalikel maastikusõitudel dilemma ette: kas minna jahtima kõrgeid kohti Estonian Cupi või MTBesti sarjas?
Pühapäevasel Tartu rattamaratonil Eesti meistrivõistluste arvestuses medalikohad jaganud (vasakult) Alges Maasikmets (1.), Caspar Austa (3.) ja Erki Pütsep (2.) satuvad tuleval hooajal kohalikel maastikusõitudel dilemma ette: kas minna jahtima kõrgeid kohti Estonian Cupi või MTBesti sarjas? Foto: Margus Ansu

Ühest sai kaks. Maastikusõitjate Estonian Cupi kuue etapi korraldajad lahkusid seniselt ühisrajalt.

Eesti maastikuratturite sarja viiekordset võitjat Caspar Austat ja kõiki neid sadu, kes temast vähem või rohkem maha jäävad, ootab tuleval suvel rohkelt mõttetööd, kus ratas stardijoonele lükata. Sest lisaks Estonian Cupi sarjale, mis varem kandnud nii Elioni kui Samsungi nime, lisandub veel üks sari, MTBest.

«Tahaks ikka mõlemat sarja sõita,» lausub Austa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles