Tallinna lähedalt leiti noore naise laip

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Jekaterina.
Kadunud Jekaterina. Foto: Erakogu / Politsei- ja piirivalveamet

Politsei teatel leiti eelmise nädalal lõpul noore naise surnukeha ning arvatavasti on tegemist hiljuti kadunud 23aastase Jekaterinaga.

«Päris kindlalt seda veel öelda ei saa, aga suure tõenäosusega on see tema,» ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang.

Sellele, et tegemist on Jekaterinaga, viitavad politsei teatel ka sealtsamast leitud asitõendid. Politsei saatis naise surnukeha ekspertiisi, et selgitada välja surma põhjus, kirjutas portaal Postimees.ru.

3. septembril pöördus politsei avalikkuse poole palvega aidata kindlaks teha 23aastase Jekaterina asukoht. Naine oli päev varem lahkunud oma Kivila tänaval asuvast kodust ning polnud sinna tagasi pöördunud.

Uudis juhtunust levis kiiresti sotsiaalmeedias, kus väideti varsti veel seda, et Jekaterina elukaaslane olevat leitud ühelt Lasnamäe tühermaalt surnuna. Hiljem kinnitas seda ka politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles