Maanteeametit võivad oodata kohtuvaidlused

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Sirk möönis, et ehitajad on kasutanud ära maanteeameti puudulikku kompetentsust ja järelevalvet ning ehitanud teelõike, mis lagunevad juba garantiiajal.
Kaupo Sirk möönis, et ehitajad on kasutanud ära maanteeameti puudulikku kompetentsust ja järelevalvet ning ehitanud teelõike, mis lagunevad juba garantiiajal. Foto: Liis Treimann

Selleks et aru saada, miks uued teelõigud enne viieaastase garantiiaja lõppemist lagunema hakkavad, võttis maanteeamet pinnaseproovi 11 teelõigult, mille garantiiaeg hakkab kohe läbi saama.

Maanteeamet ei soovi veel kõiki objekte avalikustada, ent ei varjata, et üks probleemseid kohti on Mäo möödasõit. ETV saatest «Pealtnägija» selgus, et nõuetele ei vasta kasutatud materjal, mis ei lase vett piisavalt läbi. Ehitaja on väitnud, et möödasõit on ehitatud nõuetekohaselt.

Maanteeameti peadirektori asetäitja Kaupo Sirk räägib, et amet loodab kõikide ehitajatega puuduste likvideerimiseks kokkuleppele saada, ent välistatud pole ka kohtutee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles