Urve Palo: minu vastu peetakse psühholoogilist sõda

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo
Urve Palo Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Majandus- ja taristuminister Urve Palo sõnul teeb ta kõik, et saarte ja mandri vaheline praamiliiklus jätkuks ka tulevikus vähemalt tänases kvaliteedis, juurde tuleks üks uus praam ja praamiliikluse hind tekiks konkurentsiolukorras, samas peetakse Palo hinnangul tema vastu praamiliiklusega seoses psühholoogilist sõda.

Praegu Lääne-Eesti praamiliiklust valitsevat suurärimees Vjatšeslav Leedot keeldus ETV saates «Kahekõne» käinud Palo nimetamast oligarhiks, kuid tõdes, et «näiteks praamiliikluses on meil olnud aastakümneid üks ettevõtja – või ütleme ettevõtjate grupp», vahendas ERR Uudised.

Urve Palo arvates ei ole liialdus öelda, et tema kui ministri vastu peetakse psühholoogilist sõda.

«Kui vaadata seda, kuidas on sama erasektori esindaja avalikke kirju saatnud, on see kindlasti psühholoogiline sõda, et mõjutada mind minu tegemistes. Aga ma ei tee sellest välja, ma olen pikalt erasektoris töötanud, seitse aastat sellest ettevõtte juhina, ma olen läbirääkimisi pidanud väga palju ja väga tõsiseid ja ma võin kinnitada, et läbirääkimisi ei peeta nii, et läbi meedia kuulutatakse, kuhu tahetakse jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles