Tipptasemel võrkpall, põsemusid ja veniv asjaajamine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased Itaalias - Renee Teppan (paremal) ja Andri Aganits.
Eestlased Itaalias - Renee Teppan (paremal) ja Andri Aganits. Foto: Erakogu

Palle «põrandasse puruks» löövad mängijad, ülipikad treeningud, põsemusid ja pidevalt suletud poed – selline on Eesti võrkpallikoondislaste Renee Teppani ja Andri Aganitsa elu Itaalias, ühes maailma tugevaimas võrkpalliliigas. San Giustino linnas asuva Altotevere klubi juurde jõudsid Eesti vollemehed kohale kuu aega tagasi ja sealtmaalt on käinud kõva töö. Kui septembri algul 21-aastaseks saanud Aganits on piiri taga mänginud ka varem, kuuludes eelmisel hooajal Saksamaal TV Bühli ridadesse, siis Teppani jaoks, kes eile 21 sai, on see esimene välishooaeg.

Kevadel Tartu Bigbanki Eesti meistriks vedanud diagonaalründaja sõitis Itaaliasse koos elukaaslase Kaire Leibakuga ja on end kenasti sisse seadnud. Elamiseks on suur ja kena korter.

Endine kolmikhüppaja Leibak on samuti püüdnud endale tegevust leida – tal on ju taskus Tartu Ülikooli diplom füsioteraapias. «Kaire on otsinud seda ja teist, eelistusega leida tööd massöörina. Nüüd tundub, et otsingud on vilja kandnud. Klientuuri leidmine on alguses ilmselt keeruline, aga ehk laabub ka see,» räägib Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles