Noored saavad kandideerida Tallinna volikokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna noortevolikogu tutvustas messilistele oma tegevusi ja selgitas noortevolikogu põhimõtteid. Samuti jagati messilistele sooju vahvleid.
Tallinna noortevolikogu tutvustas messilistele oma tegevusi ja selgitas noortevolikogu põhimõtteid. Samuti jagati messilistele sooju vahvleid. Foto: Evelin Kivi

Täna kuulutati välja valimised Tallinna linna noortevolikogusse, kuhu võivad kandideerida kõik 14-26-aastased noored, kelle elukohaks Eesti rahvastikuregistri andmetel on Tallinn.

Tallinna linna noortevolikogu seisab Eesti pealinna noorte eest alates 2011. aasta 5.maist, mil ta loodi. Iga koosseisuga on saavutatud aina rohkem, näiteks võib tuua Tallinna Spordihalli hindade alandamine noortele, Tallinna ajaloos esmakordsed legaalsed grafitiseinad, linnaruumide tasuta kasutamine noortele, väijõusaalide varustuse parandamine jpm. Järgmine, IV koosseis alustab novembris ning ootab ettevõtlikke ja tahtejõulisi noori kandideerima.

Noortevolikogusse valitakse 21 noort kolmest huvigrupist: õpilased, üliõpilased ja noorteühendused.«Kandidaatidelt oodatakse vastutustundlikkust, aktiivust ja avatud mõtlemist. Aasta jooksul noortevolikogus saab kogemusi nii noortepoliitikast, projektijuhtimisest, meeskonnatööst kui ka uusi sõpru ja tutvusi,» teatas noortevolikogu. Kandideerimiseks tuleb täita noortevolikogu kodulehel elektrooniline avaldus hiljemalt 24.oktoobriks kl 23.59.

Valimiskoosolekud toimuvad õpilastele 28.10, noorteühendustele 29.10 ja üliõpilastele 30.10. Valimised korraldavad Tallinna Õpilasesindus, Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaud ning Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Lisainfot valimiste kohta ja kandideerimislingi leiab noortevolikogu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles