Kohus andis loa koerajulkade mäe koristamiseks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna perenaine ei lubanud ligi meetri kõrgust koerajulkade hunnikut koristada, pidi linnaosavalitsus selleks kohtult loa taotlema.
Kuna perenaine ei lubanud ligi meetri kõrgust koerajulkade hunnikut koristada, pidi linnaosavalitsus selleks kohtult loa taotlema. Foto: Martin Ilustrumm

Kohus otsustas pärast pikka kaalumist anda Põhja-Tallinna valitsusele loa kurikuulsa Õle tänava korteri koristamiseks.

Tallinncity kirjutas septembri algul vanaprouast, kes pidas väikeses korteris umbes kümmet koera, kes ei käinud kunagi väljas ja kelle väljaheidetest oli ühe toa põrandale moodustunud ligi meetri paksune kiht.

10. septembril viidi 75aastane naine lõpuks haiglasse ja tema koerad loomade hoiupaika, kuid oma kohutavalt haiseva korteri koristamiseks proua luba ei andnud. Seetõttu taotles linnaosavalitsus selleks kohtu luba.

«15. septembril andsime avalduse sisse ja selle rahuldamiseks kulus 11 päeva. Loodan, et saame sel nädalal töödega peale hakata,» ütles Põhja Tallinna valitsuse sotsiaalosakonna juhataja Mart-Peeter Erss.

Koerte väljaheited on imbunud läbi esimese korruse korteri ka keldrisse ning muutnud selle kasutamiskõlbmatuks. Kõrvalkorteri elanikud aga pidid oma poolele ehitama mitmekümne sentmeetri paksuse lisavaheseina, mis kaitseks neid läbi seinte tungiva haisu ja koerte pideva haukumise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles