Bordellide arv üha suureneb

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Kupeldamise avastamine on muutunud keerulisemaks, sest majabordellide asemel on tegevus hajunud mööda linna laiali korteritesse.

Inimkaubanduse ja seksuaalse ekspluateerimise pärast muretsev sotsiaalministeerium kurdab, et korterbordellide ja massaažisalongide arv on tänavu kõvasti suurenenud. Politsei nendib, et sääraseid asutusi võib ju rohkem olla, kuid samas ei ole enamiku puhul tegu kuritegelike kohtadega, mistõttu on see hoopis sotsiaalne probleem.

Sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse osakonna juhataja Katri Eespere kirjutas politsei- ja piirivalveameti juhile Elmar Vaherile murekirja, milles toob muuhulgas välja, et sotsiaalministeeriumini jõudnud info kohaselt on korterbordellide ja massaažisalongide arvukus tänavu kahekordistunud ning asutuste reklaamidest paistavad kupeldamise ja prostitutsioonile kaasa aita­mise tunnused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles