Valgesse savisse voolitud mõtted

, teemalehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui meie riigikord püsib endine, siis praegu on võimalused ennast turundada ja oma asju müüa üsna suured.
Kui meie riigikord püsib endine, siis praegu on võimalused ennast turundada ja oma asju müüa üsna suured. Foto: Liis Treimann

HINGEPEEGEL.

«Terve mõistuse säilimise eeldus on, et vaatad oma südamesse ja peegeldad end lähedaste peal,» selgitab armastatud laulja ning Ideesahvri ja ajakirja Käsitöö peatoimetaja, kes tutvustab oma keraamikasse voolitud maailmavaadet veebilehel EvelinSamuel.com. «Ma tegelen miljoni asjaga, aga see on pigem uudishimust tingitud,» räägib ta Peeglile.

«Mulle meeldivad endalegi inimesed, kes on uudishimulikud ja lähevad kirega oma tegevusse sisse,» tutvustab oma maailmavaadet Evelin Samuel (39), kes kõikidele teistele uutele ja unustatud rollidele on lisaks oma käed saviseks teinud. «Tahan rohkem teha. Ja rohkem teada saada ka,» arutleb ta, et mitme asjaga paralleelselt tegelemine on ühtmoodi keeruline, aga hariv ja argielu täiustav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles