Avavangla ehitajad pidasid sarikapidu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarikapärja lõikasid toeka prussi otsast maha YIT Ehituse objektijuht Markus Mägi (vasakult), justiitsminister Andres Anvelt ja Riigi Kinnisvara juhatuse liige Elari Udam.
Sarikapärja lõikasid toeka prussi otsast maha YIT Ehituse objektijuht Markus Mägi (vasakult), justiitsminister Andres Anvelt ja Riigi Kinnisvara juhatuse liige Elari Udam. Foto: Margus Ansu

Kui juunikuus valati Tartu uuele 60-kohalisele avavanglale alles vundamenti, siis sügise saabudes on hoone kõik kolm korrust valmis ning katuski peab vett. Päris valmis peaks vanglahoone saama kevadel.

Sarikapärja, mis seisis rajatava Tartu avavangla katuse kohal toeka prussi otsas juba mitu päeva, lõikas käsisaega maha justiitsminister Andres Anvelt.

«Usun, et järgmine kord tulevad siia juba need, kes on valmis ühiskonna jaoks paranema,» rääkis minister, kes käis asetamas ka hoone nurgakivi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles