Usu või ära usu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere, mina olen sinu abikaasa: lisaks sellele, et pulmapäev võib olla üks esimesi kordi, kui abielluja kohtub oma teisepoolega, 
tuleb oma tähtsat päeva jagada tuhandete teiste paaridega.
Tere, mina olen sinu abikaasa: lisaks sellele, et pulmapäev võib olla üks esimesi kordi, kui abielluja kohtub oma teisepoolega, tuleb oma tähtsat päeva jagada tuhandete teiste paaridega. Foto: SCANPIX

Maailmas leidub rohkem kui 4000 religiooni, millest mõned paistavad meile kui Euroopa ühele uskmatumale rahvale üsna kummalised.

Massipulmad tundmatuga

60 aastat tagasi Lõuna-Koreas loodud Ühinemiskirik on kuulsaks saanud massipulmadega, kus tuhanded paarid ihkavad üheskoos usuliidrite silme all paari heita. Kuna kiriku kodulehel võib iga soovija täita ankeedi endale paarilise leidmiseks, tutvub nii mõnigi abielluja oma teise poolega vaid mõni päev enne suursündmust. Seega tuleb leppida kiriku leitud peiu või pruudiga, kes võib olla mitukümmend aastat vanem või ei oska sinuga sama keeltki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles