Sadamast saab jõerahva keskus

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seto Line Reiside OÜ juhataja Toomas Sein soovib, et uus Karlova paadisadam kujuneks paadimeeste ja kogu jõerahva kogukonna keskuseks. Eelkõige peab sadam aga vähendama kaikohtade defitsiiti Tartus.
Seto Line Reiside OÜ juhataja Toomas Sein soovib, et uus Karlova paadisadam kujuneks paadimeeste ja kogu jõerahva kogukonna keskuseks. Eelkõige peab sadam aga vähendama kaikohtade defitsiiti Tartus. Foto: Kristjan Teedema

Karlova uue väikesadama haldaja konkursi võitis OÜ Seto Line Reisid, kes lisaks sadama valvele ja korrashoiule lubab korraldada seal paadilaatu ning paneb sadamahoones tööle kohviku.

Uue sadama peremehe leidmiseks korraldatud konkursil osales kaheksa firmat. Peale võitja saatsid konkursile oma pakkumuse veel MTÜ Karlova Paadisadam, MTÜ Saadjärve Vabatahtlik Järvepääste, OÜ Sadama Grupp, Sadamateenuste OÜ, OÜ Rootsiküla Rand, OÜ Alfagas ja OÜ Samba.

Linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson ütles, et konkurss koosnes kahest osast: «Üks pool sellest oli aastane üürisumma ning teine paadisadama kontseptsioon ehk kuidas sealset tegevust korraldatakse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles