Nõmme gümnaasiumi juurde kerkib mitme palliplatsiga spordihoone

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Nõmme Gümnaasium.
Tallinna Nõmme Gümnaasium. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme halduskogu kiitis eile heaks Nõmme gümnaasiumi spordihoone projekti, mis avas rohelise tee selle selle rajamiseks.

Nõmme linnaosavanema Rainer Vakra sõnul võimaldab halduskogu otsus linnal nüüd projektiga edasi tegeleda ning lähiaastatel valmib kooli juurde mitme palliplatsiga spordihall, mis pärast õppetööd oleks kasutatav avaliku spordihoonena, teatas linnaosavalitsus.

«Hoonesse on planeeritud täismõõtmetes korvpallisaal ning mitu väiksemat saali nii võimlemiseks, aeroobikaks kui ka pallimängudeks, samuti jõusaalid,» lisas ta.

Planeeritava spordihoone ehitusalune pind on planeerimise käigus viidud võimalikult väikeseks, et säilitada kinnistul kasvavaid väärtuslikke puid ja Nõmmele omast miljööd.

Kui algselt oli spordihoone ette nähtud ühekorruselisena ja hoonestusaluseks pinnaks oli planeeritud 6165 ruutmeetrit, siis korrigeeritud lahenduses on spordisaalid tõstetud üksteise peale ning hoone on planeeritud kolmekorruselisena hoonestusaluse pinnaga 2950 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles