Rannavalvurid lahendasid mitu tuhat korrarikkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvituspidu Stroomi rannas
Suvituspidu Stroomi rannas Foto: Margus Kruut

Tallinnas viies rannas rannakülastajate turvalisust tagav G4S Rannavalve lahendas juulis 2450 avaliku ja heakorra rikkumist.

Pea pooled korrarikkumistest – kokku 1158 – registreeriti Tallinnas Stroomi rannas. Pirital oli rikkumisi 783, Harkus 217, Pikakaris 156 ja Kakumäel 136. Plahvatuslikult kasvas korrarikkumiste arv kuu ajaga Pikakari rannas, sest juunis oli korrarikkumisi registreeritud vaid 11.

Pea pooled korrarikkumistest on seotud klaastaara kaasavõtmisega, teine põhiprobleem on lemmikloomade avalikku randa toomine.

Stroomis ja Kakumäel on suur korrarikkumiste osakaal veesõidukitega suplusakvatooriumis viibimine.

Esmaabi osutasid rannavalve töötajad teisel suvekuul 533 korda. Valdavalt tuli abi anda lõikehaavade ning marrastuste puhul. Üksteist korda kutsuti appi kiirabi.

Juulikuu suurim külastajate arv loendati Pirita rannas 4. juulil, kui randa saabus 15 000 inimest. Stroomi rannas loendasid rannavalvurid samal ajal 10 000, Kakumäel 3000, Harku järve ääres 1500 ja Pikakaris 700 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles