Noor veebidisainer korjas Prantsusmaalt neli medalit

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulikuust töötab veebidisainer Silver Mähar Sportlyzeri OÜs, kus ta tegeleb spordiklubide haldustarkvara arendamisega. Mähar näitas oma medaleid, üks neist on veel kätte saamata.
Juulikuust töötab veebidisainer Silver Mähar Sportlyzeri OÜs, kus ta tegeleb spordiklubide haldustarkvara arendamisega. Mähar näitas oma medaleid, üks neist on veel kätte saamata. Foto: Kristjan Teedema

Euroopa kutsemeistrivõistlustel EuroSkills võitis Tartu kutsehariduskeskuse vilistlane Silver Mähar veebidisainis kuldmedali. Veel sai noormees multimeedia meeskonnaga pronksi, medali meisterlikkuse eest ning kulla riigi parima esindajana.  

Silver Mähar tunnistas pärast võistlust, et Prantsusmaale minnes oli ta enesekindel ning kullalootus oli suur. Kindlust andis mullu võidetud kuldmedal Eesti kutsehariduse võistlusel «Noor meister». Samuti käis noormees külalisvõistlejana Soomes, kus sai kõrgeima punktisumma

Mähar usub, et võidu tõi talle suur huvi ala vastu. «Kui koolis ainult kohal käia ning kuulata natuke ja teha vajaminevad ülesanded ära, siis väga palju ei oskagi,» rääkis Mähar. Ta lisas, et oluline on kogu aeg ise juurde õppida ning teha ka muud peale selle, mida koolis nõutakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles