Kassipidajatele meeldis liiv Caramira

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja-aastane Liisu.
Nelja-aastane Liisu. Foto: Erakogu

Hea kassiliiv ei tolma, peidab lõhna ja kasti on lihtne puhastada, ütlevad kassiomanikud. Tarbija24 palvel aitasid parimat kassiliiva välja selgitada nelja-aastase Liisu ning kümneaastase Maurice’i ja 12-aastase Jussi omanik. Tavalise kassiliiva kõrval valisid nad ka ühe lõhnastatud betoniitsavist valmistatud kassiliiva, lisaks kvartsteemantidega liiva ning puidugraanuleid.

Esimesena proovisid lemmikloomaomanikud meil toodetud kassiliiva Lu Lu No Mess, mis pääses mullu Eesti suurima ettevõtluskonkursi «Ajujaht» finaali. Suuremates poodides müügil olev «liiv» on tegelikult puidugraanulid. Need on pakitud ühekordsesse kassiliiva kasti, mille kaanest saab voltida kühvlid.

Lu Lu kassiliiva puhul läksid kasside ja nende omanike arvamused täiesti lahku. Kui Maurice’i ja Jussi perenaine pani sellele hindeks kümnest pallist seitse, siis Liisu omanik ei saanud seda kuidagi kõrgelt hinnata. «Kassile see liiv ei meeldinud. Hoidsime seda tualetis kaks päeva, korra läks ta jalgupidi sisse, kuid häda ei teinud. Et ta lõhki ei läheks, panime vana liiva tagasi,» kirjeldas ta. «Eks ta ole väiksest peale päris liivaga harjunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles