Eesti 103. lotomiljonär panustab võidumiljoneid tervisesse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Bingo Lotoga ligi viis miljonit krooni võitnud vanem naisterahvas plaanib võidetud rahaga paremaks muuta oma tervist ning elukeskkonda.

Pensionipõlve pidav naisterahvas ostis Bingo Loto pileti loosimise päeval Endla tänava R-kioskist Tallinnas. Kuigi võidust teadasaamisest on möödas juba mitu päeva, siis lotovõit ja eriti võidetud summa suurus tundub võitjale siiani uskumatu.

Võidetud rahaga soovib ta eelkõige oma elu lihtsamaks ja mugavamaks muuta. Nüüd saab ta lubada endale suuremaid ja väiksemaid asju, mis eelnevalt ainult pensionist võimalikud ei olnud. Alustuseks plaanib ta rohkem panustada tervisesse ja elukeskkonna parandamisse. Plaanis on korteriremont ja kodutehnika uuendamine. Nüüd on tal võimalik lubada endale ka mõni puhkus spaas või välisreis. Täpsemate plaanide tegemiseks peab võitja oma sõnul uute ja suuremate võimaluste olemasolusse siiski rohkem sisse elama.

Õnnelik lotopilet tõi naisele 4 965 689 krooni.

Eesti 103st lotomiljonärist 61 on mehed ja 42 naised. Võidud jagunevad üle Eesti ning 15 korral on miljonivõidu toonud pilet ostetud internetist.

2010. aastal on Eestisse lisandunud juba 6 lotomiljonäri.

Eesti Loto on 2010. aasta kuue esimese kuuga riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 48 miljoni krooni. Võitudena on kuue kuuga välja makstud üle 144 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles