Linn lammutab poole lastekeskusest

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna lastekeskuse uue osa eskiisprojektis on esitatud 3D-vi­sua­liseering hoone esialgsest kujust ja fassaadist, hilisema projekteerimise käigus need täpsustatakse.
Kesklinna lastekeskuse uue osa eskiisprojektis on esitatud 3D-vi­sua­liseering hoone esialgsest kujust ja fassaadist, hilisema projekteerimise käigus need täpsustatakse. Foto: Sirkel & Mall

Varisemisohu tõttu Eerikale kolitud Kesklinna lastekeskus ei tarvitse oma kesklinna majja niipea naasta, sest linn kaalub võimalust pool praegusest hoonest maha lammutada ja uuesti ehitada.

Esialgu on see veel võimalus, mida linnavalitsus informatsioonilise punktina arutas sel nädalal istungil. Tartu abilinnapea Tiia Teppani sõnul on praegune plaan teha ehitushanke tulemusel korda lastekeskuse hoone Akadeemia tänavaga paralleelne osa. Talvel käib seal remont, mis peaks olema tulevaks suveks lõppenud.

Selle varisemisohtlikuks hin­natud vahelagede tõttu ongi lastekeskus praegu omast majast välja kolitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles