Karin Jaanson: lastes tuleb ettevõtlikkust hoida, mitte maha tampida

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusõppe programmi arendava haridus- ja teadusministeeriumi nõuniku Karin Jaansoni sõnul on liiga väiksed ettevõtted üks probleem meie ettevõtluses, sest väiksed firmad pole enamasti väga ambitsioonikad. Aga ambitsioonikus pole vaid ettevõtte omaniku ja juhi asi – kui töötajad on ettevõtlikud, siis on kogu ettevõte ambitsioonikam.
Ettevõtlusõppe programmi arendava haridus- ja teadusministeeriumi nõuniku Karin Jaansoni sõnul on liiga väiksed ettevõtted üks probleem meie ettevõtluses, sest väiksed firmad pole enamasti väga ambitsioonikad. Aga ambitsioonikus pole vaid ettevõtte omaniku ja juhi asi – kui töötajad on ettevõtlikud, siis on kogu ettevõte ambitsioonikam. Foto: Margus Ansu

Mõtle suurelt, ärgitab pühapäevani kestev ettevõtlusnädal nii tegutsevaid ettevõtjaid kui ka alles oma ärist unistavaid inimesi. Kuidas Eestis rahateenijaid-ettevõtjaid juurde tuleks ning kuidas meie majandusel läheb, räägib koolides ettevõtlusõppe arendamisega tegelev haridus- ja teadusministeeriumi nõunik Karin Jaanson.

Ettevõtlusõpe – kas veel üks lisaaine koolis? Ehk laseks lapsel rohkem laps olla, praegugi on õppimist palju.

Programm, mida haridusministeerium koos paljude asjaosalistega ette valmistab, pole ainult ettevõtlusõpe, vaid õppurites ka ettevõtliku hoiaku, ettevõtlikkuse kujundamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles