Puurmanis käivitus uus katlamaja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuli on all, näitab Puurmani Soojuse OÜ juht Rannar Raantse. Sellest sügisest saab hulk Puurmani elanikke oma toasooja hakkpuidu põletamisest.
Tuli on all, näitab Puurmani Soojuse OÜ juht Rannar Raantse. Sellest sügisest saab hulk Puurmani elanikke oma toasooja hakkpuidu põletamisest. Foto: Kristjan Teedema

Kütteperiood algas paljudele Puurmani kortermajade elanikele teisiti, sest suve jooksul on aleviku servas korda saanud räämas katlamaja ning toasoe peaks pisut odavnema, sest katlas põleb kütteõli asemel hakkpuit.

Kütteliigi vahetus peaks kahandama soojusenergia megavatt-tunni hinda tarbijatele 85 eurolt 72 eurole koos käibemaksuga ehk ligikaudu viiendiku, rääkis Puurmani Soojuse OÜ juhatuse liige Rannar Raantse.

Konkurentsiameti veebilehel avaldatud tabelist nähtub, et uus hind on võrreldes hindadega teistes maa-alevikes isegi veidi odavam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles