Miks?

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaksal

Tartu Postimehe poole pöördus lugeja, kes on nädala jooksul paar korda näinud Tartu raudteejaamas olukorda, kus õhtuse Tallinna rongi saabumise ajal on perroonide vahel tunnel suletud, mistõttu inimesed peavad kõrgelt raudteeplatvormilt alla ronima ning sealt jälle üles saama. Tallinnast 17.29 välja sõitev rong peaks Tartusse saabuma 19.31 ja peatuma 2. perroonil, kuna esimeselt väljub 19.47 Tallinna suunduv rong. Lugeja kirjeldas, kuidas näiteks üleeile saabus rong umbes 15 minutit hiljem ja selleks ajaks olid raudtee alt viiva tunneli uksed suletud. Raudteeplatvormilt lahkumiseks pidid  inimesed kõrgelt alla ronima. «Noorele pole see väga raske, aga arvestada tuleks ka sellega, et reisivad nii vanemad inimesed kui ka inimesed lapsevankritega,» kirjeldas lugeja. Ta lisas, et nädal tagasi nägi ta täpselt samasugust olukorda. Miks raudteejaama tunnel liiga vara suletakse?

Vastab Tartu linnamajanduse osakonna liikluskorraldusteenistuse juhataja Martin Nelis: Seda ei saa kindlasti normaalseks pidada, et inimesed peavad raudteeplatvormide vahel turnima. Ma teavitan kindlasti raudteejaama sellest olukorrast, et nad oleksid kursis. Perroonile peab olema juurdepääs tagatud kuni viimase rongi saabumise ning väljumiseni.

Loodan, et asjad edaspidi paranevad, et me ei peaks enam sellest probleemist rääkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles