«Pealtnägija»: Triin Tulevi peksmises süüdistatav mees arvati firma juhatusest välja

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulevi vigastused.
Triin Tulevi vigastused. Foto: Erakogu / Pealtnägija Facebooki leht

Eilses «Pealtnägijas» kirjeldas seltskonnategelane Triin Tulev, kuidas tema elukaaslane teda jõhkralt peksis. Peksmises süüdistatav mees on äriregistri andmeil aga Keila haiglas hooldusraviteenituseid pakkuva PJV Hooldusravi juhatusest eilse päeva seisuga välja arvatud.

«Rasmus Vesiloo (30), kellele prokuratuur esitas süüdistuse oma endise elukaaslase Triin Tulevi (28) kehalises väärkohtlemises, arvati välja PJV Hooldusravi juhatusest,» teatasid saate tegijad oma Facebooki lehel.

Ühtlasi toodi postituses välja, et muudatus viidi äriregistris sisse just eile, mil saade Tulevi süüdistused avalikustas. PJV Hooldusravi uus juhatuse liige on Anders Tsahkna.

Seltskonnategelane ning DJ Triin Tulev šokeeris eilses «Pealtnägijas» telepublikut paljastusega, mille kohaselt peksis tema toonane elukaaslane teda ajal, mil naine oli rase.

«Esimene kord oli, kui ma olin kaks nädalat lapseootel. Ja mul oli põiepõletik ja tohutud kõhuvalud. Ta tõukas mind pikali maha ja ma ei saanud enam püsti. Ja ta ei kutsunud mulle arsti ja ma ei olnud võimeline kõndima oma telefoni juurde,» meenutas Triin Tulev.

«See tähendaski seda, et mina lihtsalt oigasin seal põrandal maas ja tema lihtsalt käis toas ringi ja naeris, et mis sa teeskled,» rääkis Tulev saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles