Aastalõpus külasta maju, kuhu tavaliselt ei pääse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Arhitektuurimuuseum korraldab sügishooajal ekskursioonide sarja «Avatud Majad», mis viib huvilised Tallinna tuntud hoonetesse, kuhu tavaliselt ei pääse.

«Kas olete kunagi mõelnud, millises päevarütmis tuksub kõrghoone süda, millistes ruumides askeldavad tuntud riigiasutuse töötajad või millist elu elatakse mõnes kesklinna kortermajas? Sel sügisel avaneb arhitektuurihuvilistel võimalus rahuldada oma uudishimu,» teatas arhitektuurimuuseumi kuraator-programmijuht Carl-Dag Lige presiteates.

Jaanuarini kestva sarja jooksul viiakse arhitektuuri- ja linnaruumihuvilised tuntud hoonetesse, kuhu kohalikul elanikul pole argipäeval põhjust minna või kuhu turvarežiimi ranguse tõttu tavaliselt ei pääse. Järgmine ekskursioon toimub 23. oktoobril ning siis külastatakse põnevamaid kõrghooneid Tallinna südames. Sari kulmineerub jaanuaris 2015 Rotermanni soolalaos paikneva Eesti Arhitektuurimuuseumi peahoone külastusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles