Galerii: konservatiivid panevad valimiste esinumbrid paika novembris sisehääletusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond pidas laupäeval Tallinnas valimiskonverentsi, kus erakonna ringkonnad andsid ülevaate valimisteks ettevalmistumisest, lisaks toimus arutelu valimisplatvormi ja kampaania üldplaani üle.

Erakonna ringkonnad kattuvad riigikogu valimiste ringkondadega ning ringkondades üles seatud kandidaatide osas korraldatakse novembri jooksul sisehääletus kandidaatide järjestuse paika panemiseks. Valimiskonverentsil lepiti kokku, et kandideerijad maksavad kautsjoni ise, et jätta erakonnale rohkem vahendeid kampaania tegemiseks.

«Meie põhimõte on, et erakond tugineb kohalikule algatusele ja ringkondade aktiivsusele,» ütles erakonna esimees Mart Helme. «Täna sai juhatus hea ülevaate kohtadel tehtud tööst ja ettevalmistustest ja tulemustega võib üldiselt rahule jääda. Meil on praktiliselt kõigis ringkondades mandaatide jagu inimesi andnud nõusoleku kandideerida teadmises, et nad peavad kautsjoni ise maksma. Mõned keerulisemad kohad vajavad ilmselt keskjuhatuse poolset tuge, aga enamus ringkondi on oma ülesannete kõrgusel.»

Konservatiivse Rahvaerakonna valimisplatvorm on suures osas valmis ning saadetakse lähinädalatel juhatusse ja volikogusse kinnitamiseks. Valimisplatvormis keskendutakse julgeolekule, majandusele, demograafiale ja riigireformile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles