Sügispäevad toovad liigutavaid hetki

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajad Evelina Nõmme ja Tiit Pikk kinnitasid, et tudengipäevade hing ja kõige suurem fänn on muidugi Villem, kes on alati igal pool kohal ning hoiab inimeste tuju üleval.
Korraldajad Evelina Nõmme ja Tiit Pikk kinnitasid, et tudengipäevade hing ja kõige suurem fänn on muidugi Villem, kes on alati igal pool kohal ning hoiab inimeste tuju üleval. Foto: Kristjan Teedema

Nädala vältel käib tudengi- ja linnafestival Tartu sügispäevad, mille peateema on seekord liikumine. Programmis on palju sportlikke tegevusi, kuid teisest küljest saab osa üritustest, mis lähevad hinge ning virgutavad inimesi vaimselt.

Kuigi enamasti on programmis tudengite üritused, on Tartu sügispäevad linnafestival, millest saavad osa kõik linnaelanikud.

Sügispäevade üks korraldajaid Evelina Nõmme rääkis, et kuigi keskmes on liikumise temaatika, ei mõelda ainult sportliku liikumise peale. «Ühest küljest saab osa traditsioonilisest spordist, teisest küljest on üritusi, mis lähevad inimestele südamesse,» tutvustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles