Lisavõti kui «ennetav abinõu»

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luku väljavahetamist Hannes Lipson vajalikuks ei pea, kuna kahtleb, kas see võtme edasise kopeerimise välistaks.
Luku väljavahetamist Hannes Lipson vajalikuks ei pea, kuna kahtleb, kas see võtme edasise kopeerimise välistaks. Foto: Margus Ansu

Tartumaal korteriomaniku selja taga «heas usus» korterivõtme valmistanud majahaldur ei leia siiani oma teos midagi halba.

Tartu valla Vahi aleviku kortermajas juhtunud veeavarii järel avastas naaberkorteri omanik, kes kodust õnnetushetkel eemal viibis, kui lihtne on majahalduril ühegi ametliku avalduseta tema koju pääseda.

«Meie korteri peal diagonaalis asuvas korteris toimus veeavarii, katki läks nõudepesumasina nurkkraani liitmik, mille peale tormas üliagaralt kohale majahaldur. Ta helistas minu elukaaslasele Kadri Sepale, kes on meie korteri omanik, et sai ülemise korteri veevoolu pidama ja nüüd oleks tarvis vaadata, kas ka meie korter sai kahjustada,» rääkis Hannes Lipson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles