Koomast ärganud mees leidis end avariisüüdlaseks tehtuna

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ränga liiklusõnnetuse läbi teinud Heikki Tivas veetis aasta haiglates.
Ränga liiklusõnnetuse läbi teinud Heikki Tivas veetis aasta haiglates. Foto: Reporter.ee

Möödunud aasta juulis raske liiklusõnnetuse tagajärjel koomasse jäänud Heikki Tivas avastas ärgates, et on avariis süüdlaseks tehtud.

Pärast õnnetust oli Tivas poolteist kuud koomas ning seejärel veetis ta peaaegu terve aasta erinevates haiglates. Õnnetusest mees eriti palju ei mäleta, kuna avarii hetkel oli ta 3-promillises joobes, lisaks oli tal turvavöö kinnitamata ning mees lendas auto tagaakna kaudu välja, vahendas Reporter.ee.

Ka teised kaassõitjad - kokku oli autos neli meest - olid kõvasti joonud ega mäleta õnnetusest samuti suurt midagi.

Üks Tivase sõber aga hakkas asja ajama, et mees süüd enda peale ei võtaks, sest raske on ette kujutada inimese lendu autoroolist tagaakna kaudu välja.

Nüüd esitas Tivas politseile avalduse, et põllule sõitnud auto roolis ei olnud tema, vaid juht oli hoopis Martin Vaiksaar, kellele ka auto kuulus. Vaiksaare kinnitusel aga oli roolis just Tivas.

Politsei kinnitusel on kriminaalasi hetkel pooleli ning seda eelkõige tunnistajate vasturääkivate tunnistuste tõttu.

Vaiksaar on varemgi politseiga kokku puutunud - nimelt põgenes ta 2008. aasta veebruaris Soomes Vantaa vanglast, kus kandis karistust 29 varguse eest. Mees tabati veidi hiljem Paidest ning anti Soomele välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles