Jokker Soo aitas Rapla lisaajal Tarva üle võidule

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Soo (paremal).
Janar Soo (paremal). Foto: Mihkel Maripuu

Eile algas korvpalli Balti liiga, kus tuli kohe kahe Eesti klubi põnev vastasseis – Rapla Tyco ja Rakvere Tarva vahel. Võitja oli lahtine kuni viimaste sekunditeni ja normaalajal keegi oma paremust maksma ei suutnud panna, see lõppes seisul 81:81. Lisaajal sai magusa 95:90 võidu Rapla, kes oli ka suurema osa mängust eduseisus olnud.

Et Rapla meeskonna mõlemad mängujuhid langesid vigadega välja, sai lisaajal suure koormuse pikalt vigastuspausilt naasnud Janar Soo, kellele see oli üle pika aja esimene kohtumine. Peatreener Aivar Kuusmaa usaldas teda ja mees sai ülesandega suurepäraselt hakkama – viskas lisaajal kümme punkti, tabades ühe vabaviske ja kolm kolmest.

Mängu peakangelane ise oli üllatunud, ent õnnelik. «Vägev võit. Ma ei arvanud, et mu minutid avamängus kohe nii suurteks lähevad, aga seal polnud midagi mõelda, tuli visata,» sõnas Soo. «Meil oli peatreeneriga kokkulepe, et kui ma ei jaksa, siis ütlen.» Nii küsiski Soo paaril korral vahetust, ent pidas kokkuvõttes mängu lõpuni vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles