Tüdruku elutreeneriks hakkas vanaisa

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria-Elisabeth Ranne näitab, kuidas ta kraasimasinaga ümber käib. Taga vanaisa Raivo Ran­ne, kes saadab tüdrukut sageli ning kes on tugikeskuse keraamikakot­ta teinud savikedra.
Maria-Elisabeth Ranne näitab, kuidas ta kraasimasinaga ümber käib. Taga vanaisa Raivo Ran­ne, kes saadab tüdrukut sageli ning kes on tugikeskuse keraamikakot­ta teinud savikedra. Foto: Kristjan Teedema

Kui sa Maria-Elisabeth Rannega juttu alustades saad vastuseks «Ei tea, ei tea!» või siis lause «Ma ei mäleta!», on see märk suurest sõbralikkusest ning sellest, et vestlus võib jätkuda.

Maria-Elisabeth Ranne on loomult heatujuline ja humoorikas tüdruk. Tartu Maarja kooliga on ta olnud seotud 20 aastat, sest juba kolmeselt tuli ta Maarja kooli lasteaeda ning seal lõpetas ta ka põhikooli.

Praegu on Maria-Elisabeth 23. Kui küsida, millal ta sünnipäev tuleb, on vastus kiire: «Talvel, kahekümne esimesel detsembril.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles