Karotamm kaotas «naiste klubi» ekskolleegile

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Karotamm kuulub väheste Eesti kergejõustikumänedžeride hulgas oma liigasse.
Aivar Karotamm kuulub väheste Eesti kergejõustikumänedžeride hulgas oma liigasse. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Aastaid ainsa eestlasena kergejõustikumaailmas aktsepteeritud mänedžeride hulka kuulunud Aivar Karotammele on kodus tekkinud noored konkurendid. Oma agentuuri on loonud viimastel aastatel tema abilisena töötanud Kadri Kallas, heitjate ja tõukajate vahendamisele on pühendunud Hans Üürike.

28-aastane Üürike on seejuures kergejõustikumänedžeride hulgas eriline inimene – ta on esimene eestlane, kes suutis mullu detsembris läbida selleks tööks vajaliku litsentsi eksami, ühtlasi oli ta sellel hetkel maailma kergejõustikus tegutsevatest litsentseeritud mänedžeridest noorim.

Tänavu detsembris ootab eksam Kallast, kellele on teadmiste kontrolli edukas läbimine eluliselt vajalik. Nimelt lõi ta suvel endanimelise agentuuri, mille Facebooki lehekülje andmetel on klientideks tugevad Läti naissportlased, aga ka Eesti staar Ksenija Balta. Kõik nad kuulusid varem Karotamme gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles