Maimikud: keelatud armastust pole olemas

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduaknal: Maimikute kööginurgas on mõnus keskpäevast kohvi juua, eriti kui hunnitu vaade Lämmijärvele on pea pööramise kaugusel.
Koduaknal: Maimikute kööginurgas on mõnus keskpäevast kohvi juua, eriti kui hunnitu vaade Lämmijärvele on pea pööramise kaugusel. Foto: Albert Truuväärt

Filmitegijatest abielupaaril Katrin ja Andres Maimikul, kelle esimene ühine täispikk mängufilm «Kirsitubakas» sel nädalal kinodesse jõudis, on hammasratastega abielusõrmused, millel üks hammas puudu. Eks ikka selleks, et igav ei hakkaks!

Katrin ja Andres Maimikut kõrvalt vaadates jääb ilmselt paljudele mõistatuseks, kuidas kaks pealtnäha nii erinevat inimest üldse kokku said, ühise keele leidsid ning kõigele lisaks tandemina töötavad. Et mõistatuse lahendusele veidigi lähemale jõuda, sõitsimegi ühel kaunil sügispäeval neile Värskasse külla.

Ruumikas roheline puumaja otse Lämmijärve kaldal oleks unistuste elupaik kõigile. Andres teab, et kui Eesti ajal parvlesid maja akende all tütarlapsed, sest siin asus sõjaväelaagri komandandimaja, siis nõukogude ajal traktoristid, sest siin korraldati õpetajatele täienduskoolitust. Kuna tema juured ulatuvad Setumaale, sai tühjaks ja trööstituks jäänud hoone, kus ahjudki pooleldi põrandasse vajunud, aga mis praeguseks on kenasti üles vuntsitud, juba aastate eest tema koduks. Nüüd elab ta siin koos Katrini ja väikese Miriam Miaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles