Keskus avab uksed kevadel 2016

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTK juhatuse esimees Tarmo Punger loodab, et pooleteise aasta pärast avatav uus multifunktsionaalne keskus toob Tartu kesklinna uue hingamise.
TTK juhatuse esimees Tarmo Punger loodab, et pooleteise aasta pärast avatav uus multifunktsionaalne keskus toob Tartu kesklinna uue hingamise. Foto: Kristjan Teedema

Vana kaubamaja krundile ehitatav uus multifunktsionaalne keskus avab rahvale uksed tõenäoliselt 2016. aasta aprillis. Keskuse nime leidmiseks korraldatakse tuleva aasta kevadtalvel nimekonkurss.

Osaühingu TTK Investeeringud ehitusjuhi Lembit Kalevi sõnul on keskuse ehitus kulgenud tõrgeteta ning laias laastus ollakse graafikus. Vana hoone lammutus lõppes juulis ning siis sõlmiti ka leping AS-ga Lemminkäinen Eesti, kes rajab uuele hoonele tugimüüri.

Kalevi sõnul puuriti tugimüüri jaoks maapinda betoonvaiad, millest pikimad on 16,4 meetrit. «Kokku on neid 776 tükki ja kui need üksteise otsa panna, teeb see peaaegu kümme kilomeetrit,» tõi Kalev näite tööde mahukusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles