Sirelpuu: meil oli kolmes geimis õnne, Tartul kahes

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TTÜ võrkpalliklubi sai eile Eesti-Läti ühisliiga viiegeimilises põnevusmängus jagu tabeli liidrist Tartu Bigbankist. Geimid vastavalt 25:27, 25:20, 26:24, 23:25, 19:17.  

«Tartu eksis palju servil, meie kasuks rääkis ka kasuliku bloki number, mis oli 30-9. Muidu olime üsna võrdsed. Meil oli kolmes geimis õnne, neil kahes,» sõnas TTÜ juhendaja Janis Sirelpuu. «Pakkusime neile küll seda mängu, aga Tartu ei tahtnud vastu võtta, tegid viienda geimi lõpus mitu serviviga järjest.»

TTÜ liidrid Daniel Maciel ja Kirill Krasnevski olid taas tasemel, tuues vastavalt 27 ja 22 punkti. Krasnevski säras eriti mängu otsustavatel hetkedel, nii rünnakul kui servil. «Vastuvõtt on meil veel liiga juhuslik, vastased meie esimest tempot väga ei jälgi ja on keskendunud nurga blokeerimisele, seega rünnata sealt kerge pole, aga ju meie mehed said siiski paremini hakkama,» lisas Sirelpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles