Lõkke tegijatele saadeti päästjad appi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõke
Lõke Foto: Imbi Soosalu

Harjumaa päästjad pidid eile appi tõttama lõkketegijatele, kelle tehtu äratas tähelepanu möödunud inimestes, kes päästjad kohale kutsusid.

Neljast päästjatele tehtud tulekahjukutsest kolmel korral oli tegemist nõuetekohaste lõketega. See tähendab, et lõkke tegemisel oli arvestatud kohta, olemas olid kustutusvahendid ja ka lõkke tegija oli läheduses leida.

Päästekeskuse pressiesindaja rõhutas siiski, et nähes eemalt suitsu tõusmas, on õige teavitada sellest 112, kuid samas on mõistlik kindlaks teha, kas tegemist on siiski kahjutulega.

Kui selgub, et naabertalu peremees põletab kõigile nõuetele vastavalt oksarisu või tehakse küllasõitnud külalistega koos korralikul lõkkeasemel lõket, võib alati uuesti 112 valida ja öelda, et kõik on korras.

Võimaliku õnnetuskoha pool kiirustavad päästjad lülitavad siis vilkurid ja sireeni välja ning pöörduvad tagasi komandosse.

Lisainfo andjaga häirekeskuses keegi ei kurjusta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles