Tänavaraamatukogu lööb luugid lahti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskusel aitas eile tänavaraamatukogu jaoks alust keevitada koostööpartneri Sound Group tegevjuht Ülari Toots.
Noortekeskusel aitas eile tänavaraamatukogu jaoks alust keevitada koostööpartneri Sound Group tegevjuht Ülari Toots. Foto: Kristjan Teedema

Täna pärastlõunal teeb Anne noortekeskuse juures uksed või õigemini luugid lahti Eesti esimene alaline tänavaraamatukogu.

Viilkatusega kapp, milles on kaks raamaturiiulit, saab Uus 56 hoovile püsti vahetult enne väliraamatukogu avamist täna kell 15. Taaskasutatud või mujalt üle jäänud materjalidest valminud ilmastikukindel kast ei läinud maksma peaaegu mitte midagi. Vahest paarkümmend eurot kulus kruvidele, hindas miniraamatukogu oma kätega valmis ehitanud noortekeskuse juhataja Martin-Joel Bachmann.

Esmalt oli Bachmannil plaan ehitada valmis kasti karkass ning asuda seda seejärel koos noortega täiustama. Paraku ei mahtunud see noortekeskuse uksest sisse ja nii tuli suurem osa tööst üksi ära teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles