Kross: rõõm kuulda, et ikka huvi pakun

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross
Eerik-Niiles Kross Foto: Andres Haabu / Postimees

Just sellise lausega tervitas hetkel Prantsusmaal viibiv Eerik-Niiles Kross Postimehe poolt talle kirjalikul teel saadetud küsimusi. Kross kinnitab, et tema firmal puuduvad suhted Venemaa naftafirmaga Rosneft, sõber Heiti Hääl saab hakkama ka ilma tema abita ja soomukitest on ta rääkinud värske erakonnakaaslase Aivar Riisaluga.

Millega teie firma Trustcorp üldjoontes tegeleb?

Trustcorp tegeleb või on pigem tegelenud konsultatsioonidega rahvusvaheliselt. Eestis ei ole Trustcorpil ärihuve, välja arvatud investeeringud Kõue mõisa ehk viimaste aastate tulu olen paigutanud mõisa arendamisse. Viimastel aastatel olen Trustcorpi tegevust koomale tõmmanud ja võimalik, et võtan veel mõned praegu pakutavad lepingud, aga see sõltub koormusest koduses poliitikas. Nõustamisäri vajab isiklikku aja panustamist ning korraga Eestis poliitikat teha ja samas rahvusvaheliselt nõustada on praktiliselt võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles