Akna kaudu sisenenud pätid tegid palju kurja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahtine aken lihtsustab varaste tööd.
Lahtine aken lihtsustab varaste tööd. Foto: Aivar Aotäht

Eile teatati politseile mitmest aknast sisenenud pätist, kellest vägivaldseimad tulid akna kaudu korterisse ja peksid kahte meest.

Kell 16.50 ajal tungisid kaks meest Kohtla-Järvel Pikal tänaval akna kaudu korterisse ning peksid 58-aastast ja 31-aastast meest. Kannatanutele tekitati füüsilist valu ja kehavigastusi.

Öösel tungis 14-aastane nooruk akna kaudu Tartus Leevikese tänava maja korterisse, et  varastada sülearvutit. Korteriomanik püüdis aga varga kinni ja helistas politseisse. Hiljem selgus, et noormees põgenes Tapa erikoolist. Noormees viidi erikooli tagasi.

Mõned akna kaudu vargile läinud pääsesid aga karistuseta. Nii tungiti lahtise akna kaudu Valgas Kuperjanovi tänava maja korterisse ja varastati mobiiltelefon maksumusega 2000 krooni.

Öösel tungisid kaks noormeest lahtise akna kaudu Võrus Koidula tänava majja, kust varastasid ehteid ja kaks mobiiltelefoni ning kahju on 25 000 krooni.

Kell 2 tungiti Kiviõlis Keskpuiesteel akna kaudu korterisse. Sissetungimisel tekkinud müra peale ärkasid korteri elanikud ja sissetungija põgenes. Kahju on 500 krooni.

Ajavahemikul 4.- 5. august tungiti Ida-Virumaal Toila vallas Pikal tänaval akna kaudu postkontori ruumidesse. Kahju on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles