Andekad esinejad, üllatavad etteasted

Tiina Kolk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana arm ei roosteta: saates esitab Voldemar Kuslap oma menulaulu.
Vana arm ei roosteta: saates esitab Voldemar Kuslap oma menulaulu. Foto: Marko Mäestjärv

Meelelahutussarja «Laula mu laulu» uuel hooajal on ekraanil Tõnis Mägi, Birgit Õigemeel, Ott Lepland, Jaagup Kreem, Jarek Kasar, Eda-Ines Etti ja Lea Dali Lion (endine Lea Liitmaa).

«Meie eesmärgiks on kutsuda saatesse headest ja eriilmelistest muusikutest seltskond, kellele üksteise loomingu esitamine oleks intrigeeriv väljakutse,» selgitab tootjafirma Ruut produtsent Olavi Paide.

Televaatajad on tänaseks juba osa saanud Leplandi, Etti, Kreemi ja Õigemeele laulude elamuslikest tõlgendustest ning näinud tavapärasest siiramaid ja südamlikumaid artiste, kes kolleegidele küllaga kiitust jagavad. Alati on ka põnev vaadata, millega päevakangelane omakorda kaaslasi üllatab ja kuidas nende vaba aega sisustab. Uskumatu, aga nad suudavad vaatajate pilgud pooleteiseks tunniks ekraanile naelutada ja saade saab liiga ruttu läbi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles