Pärnus tabati kolm illegaalist Läti ehitajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee-ehitus
Tee-ehitus Foto: Peeter Kümmel

Eile tabasid Lääne prefektuuri ametnikud Pärnus kolm lätlast, kes töötasid Eestis ebaseaduslikult.

Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo alustas kolm väärteomenetlust Läti Vabariigi mittekodanike Eestis ebaseadusliku töötamise kohta.

Eile kontrollisid Lääne prefektuuri politseinikud Pärnus ebaseadusliku Eestis viibimist ja töötamist tee-ehitus objektidel. Hommikul 10st kuni kella 1ni pärastlõunal toimunud kontrollimisel osales ametnikke nii migratsioonijärelevalve teenistusest, Pärnu kordonist kui ka Pärnu politseijaoskonnast.

Lääne prefektuuri migratsioonijärelevalve teenistuse juhi Matti Malmre sõnul oli 5. augustil toimunud kontroll tänavu juba neljas ja olukord on võrreldes eelnevate kordadega paranenud. Paranemise põhjusena tõi ta välja, et tööandjad on korrektselt paljudele Läti mittekodanikele taotlenud lühiajalise töötamise tööloa.

Vaadati üle teelõigud ja tänavad, kus toimub tee-ehitus ja kanalisatsiooni- ja veetrasside ehitus: Rõugu  ja Vahe tänava ristumine; Turu, Sarve, Voorimehe tänav ja Uus-Sauga tänava pikendus, Vana-Pärnu lõpp, Rääma ja Oja tänav ning Ehitajate tee. Kontrolliti 64 isikut ja 35 transpordivahendit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles